CrossFit - laji jokaiselle

Eräässä lehdessä oli juttua tytöstä tai nuoresta naisesta, joka alle vuoden harjoittelulla oli menossa crossfitin SM-kisoihin. Otsikkona oli: "alle vuoden harjoittelulla crossfitin SM-kisoihin". Ehkäpä otsikko (jälleen kerran) oli vähän vääristävä, sillä hänellä oli kuitenkin useiden vuosien treenitaustaa mm. telinevoimistelusta ja tanssista.

Monet lajit antavat loistavan pohjan eri lajeille. Lapsen ei tarvitse valita omaa lajiaan vaan se on tärkeintä, että liikkuu. Oma laji voi löytyä sitten paljon myöhemmin ja olla jopa ehkä ihan eri laji, mitä on lapsena/nuorena harrastanut.

💪 Crossfit sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta.

💥 Crossfitin aluperäinen kehittäjä Greg Glassman hienosti crossfitin idean: "While CrossFit challenges the world’s fittest, the program is designed for universal scalability, making it the perfect application for any committed individual, regardless of experience. We scale load and intensity; we don’t change the program. THE NEEDS OF OLYMPIC ATHLETES AND OUR GRANDPARENTS DIFFER BY DEGREE, NOT KIND."

Crossfit on siitä hieno laji, että sen voi aloittaa minkä ikäisenä ja kuntoisena tahansa. Siinä kehitytään omasta lähtötilanteesta pikku hiljaa omassa tahdissa. Toki niinkuin urheilu yleensäkin, kun sille antaa pikkurillin, se vie koko käden. Siihen hurahtaa ihan täysin. 😁

Lahjaideoita crossfitiin hurahtaneelle:

https://fourfan.fi/collections/crossfit-fitness

#tunnustalajia

#crossfit #urheilu #fitness #treeniä #oheistreeniä #jääkiekko #salibandy #telinevoimistelu #crossfitsuomi #crossfitkisat #lapsiharrastaa #lapsitreenaa #lapsiurheilee #lastenurheilu #jalkapallo #yleisurheilu #treenitausta #voimaharjoittelu #nuorenurheilu #junioriurheilu

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published