#tunnustalajia

  • CrossFit - laji jokaiselle

    Crossfit on siitä hieno laji, että sen voi aloittaa minkä ikäisenä ja kuntoisena tahansa. "The needs of Olympic athletes and our grandparents differ by degree, not kind."
  • Lajiesittelyssä: Frisbeegolf

    Frisbeen heitto on lopullinen (ultimate) urheilulaji. Siinä ovat kamppailulajit, baletti, runous ja urheilu yhdistettynä. Frisbee on tulevaisuuden urheilulaji, sillä se ei ole väkivaltainen. Frisbee on paras tapa harjoituttaa kaikkia eri lihaksia, sillä heittäessä ja kiinniottaessa joutuu vääntäytymään mitä ihmeellisimpiin asentoihin.”
  • Pelibuffetin kestosuosikki: mokkapalat

    Mokkapalat ovat varma hittituote pelibuffetissa. Ne maistuvat sekä vanhemmille että lapsille. Jokaisen futispelin alussa futisjunnumme sanoi, että äiti osta mokkapala valmiiksi, etteivät ne lopu kesken, niin syön sen sitten pelin jälkeen. Ensimmäisissä peleissä ajattelin, että juu, juu… ostan sen sitten pelin jälkeen… 
  • Numeromania

      Tiedäthän, kuinka tärkeä oma numero on pelaajalle? Itse pelasin lähes koko peliurani samalla numerolla. Itseasiassa jopa keräsin tavaraa, jossa o...
  • Missä joukkuekaverini ovat?

    Oletko ajatellut, kuinka yksin tennispelaaja on kentällä? Siellä on vain sinä ja vastustaja. Suurimmassa osassa lajeja, vaikka olisivatkin yksilölajeja, kentällä on useampi ihminen samaan aikaan esimerkiksi yleisurheilussa. Tämä, olla yksin kentällä, on ollut ensimmäisissä tennispeleissäni suurin yksittäinen outouden tunne tai mentaalipuolen kamppailu. Mutta mennään ensin vähän isommille areenoille...

  • Huuhkajat-Ukraina: väellä ja voimalla

    VR:n vihreävalkoiset vaunut nytkähtävät isoa kirkkoa kohti. Olympiastadion on myyty piukkaan ja lauantain raiteita kolkutellaan, joten on lupa odottaa tunnelmallista futisiltaa. 
  • Onnea Rauman Lukko

    Lukko on jääkiekon Suomen mestari vuosimallia 2021. Onnea Lukko! Onnea Rauma!

     

  • Lätkämutsi elämää...

    Tämä on tätä lätkämutsin elämää… Ihanat lauantaiaamut nukkuen pitkään ovat vain unelmana sitten joskus. Vihdoinkin saimme kaikki jäkiskamat ja turnauseväät pakattua autoon ja pääsemme starttaamaan jäähallille. Joukkueen bussi lähtee vartin päästä, joten yhtään ylimääräistä aikaa ei jäänyt taaskaan. 

  • Lajiesittelyssä: ringette

    Törmäsin viime viikolla aivan ihmeelliseen asiaan... tai asiaan, jota en luullut enää kohtaavani 2020 -luvulla. Olen jotenkin ajatellut, ettei tälläistä voi enää tapahtua 2020 -luvulla. Joo, tiedän 2020 -luvulla on tapahtunut monta asiaa, joita ihmiset eivät koskaan olisivat voineet kuvitellakaan tapahtuvaksi. Yksi pieni virus on kiertänyt maailmaa jo vuoden… Yhdysvalloissa tapahtui juuri jotakin, mitä kukaan ei myöskään olisi osannut arvata. Mutta tämä minun ihmeellinen asia ei liity mitenkään virukseen tai maailman politiikkaan tai mihinkään maailmaa mullistavaan asiaan, vaan yksinkertaisesti ringetteen.
  • Olympialaiset - lajien näyteikkuna

    Olympialaiset… oletko koskaan ajatellut, miksi olympialaiset kiinnostavat niin monia ihmisiä? Kunnianhimoisena tavoitteenamme FourFanilla on olla lajien näyteikkuna. Nyt toivommekin, että laitat ”kynän” sauhumaan ja lähetät meille esittelyn omasta lajistasi. Tässä on hyvä tilaisuus tehdä lajiasi tunnetuksi. 

    Tehdään yhdessä sinun suosikkilajistasi tunnettu. #tunnustalajia

  • Päättikö korona sinunkin säbäkautesi?

    Tunnettu sanontahan kuuluu: ”pelaa jokainen peli niinkuin se olisi sinun viimeinen peli”… koskaan ei tiedä, jos kyseinen peli jää sinun viimeiseksi. Yleensä kyse on esim. loukkaantumisesta, jonka takia kausi tai peliura loppuu yllättäen. Tai playoffeissa tulee yllättävä tappio ja kausi loppuu siihen… Harvemmin olemme valmistautuneet kauden yllättävään loppumiseen.